Vatromet je klasa nisko eksplozivnih pirotehničkih sredstava koja se koriste u estetske i zabavne svrhe. Najčešća upotreba vatrometa je prikaz efekata koje proizvode vatrometni uređaji.

Vatromet je sastavni deo svake proslave i spektakularnih nastupa. Najbolje žurke su propraćene sa vatrometom od rođendanskih proslava do proslava diplomskog rada.

Vatromet je klasa nisko eksplozivnih pirotehničkih sredstava koja se koriste u estetske i zabavne svrhe. Vatromet spada u 2 razred pirotehnike. To su: boksevi, rakete i rimske sveće koje ljudi mogu i sami kupiti u našim radnjama i lično ih koristiti i ako žele naš stručan tim može umesto njih postaviti vatromet uz sve dozvole MUP-a.

Profesionalni vatromet mogu izvoditi samo firme sa posebnim dozvolama MUP-a i licencama zaposlenih.

Pored standardnog vatrometa koji ima zvuk eksplozije kod nas možete pronaći i tihi vatromet koji postaje sve popularniji, jer pruža svu lepotu bez dodatnih eksplozivnih zvukova.

Ako želite da ukrasite vaš specijalni dan sa svetlucavim šarenilom Fenix pirotehnika će vam pomoći u tome. Takođe ako želite profesionalni vatromet van granica Srbije, Fenix pirotehnika će za vas postaviti vatromet i u inostranstvu.

Pusti video zapis
Pusti video zapis

Potreban vam je vatromet?