Fenix pirotehnika

Svadbeni vatromet

Svadbeni vatromet

Kako da isplanirate sopstveni svadbeni vatromet? Postoji toliko mnogo načina da svom danu dodate dašak sjaja; da li će svadbeni vatromet biti jedan od njih?

Od svetlucavih iskra do displeja koji zaustavljaju predstavu, vatromet na vašem venčanju može biti veliki ili mali kakav god vi želite. Ali, postoje određene stvari koje treba uzeti u obzir kada planirate da osigurate da vaš svadbeni vatromet kako bi mogao da prođe bez problema.

Svadbeni vatromet – Uzmite u obzir sezonu

Zapamtite da u zimskim mesecima noć pada mnogo ranije nego u jeku leta. To znači da biste mogli da održite svoj svadbeni vatromet u ranijem satu uz zimsko venčanje – idealno ako vam prisustvuju deca koja će uživati u prikazu.

Vežite čvor leti i moraćete da sačekate oko 22 sata da padne mrak. Do ovog trenutka ples i šampanjac će teći satima. Da li ćete zaista moći da organizujete svoje goste da napolju uživaju u predstavi? Tu će vam dobro doći majstor ceremonije – prepustite im uvođenje i organizovanje!

S druge strane, u jesenjim i zimskim mesecima veća je verovatnoća da ćete naići na kišu. Mnogi vatrometi zavise od vremenskih prilika, tako da nemojte sve svoje nade polagati na planiranje.

Proverite sa svojim mestom

Spoljni prostor će biti od suštinskog značaja za bilo koji svadbeni vatromet. Osim toga, moraćete da razgovarate sa svojim mestom o tome šta rade i šta ne dozvoljavaju. Neki su srećni što ćete održati pirotehničku ekstravaganciju, dok kod drugih nije moguće organizovati vatromet.

Nema smisla planirati ogromnu izložbu i ulagati novac u nju, samo da biste otkrili da vaš prostor to ne dozvoljava. Osim toga, vaše mesto verovatno može preporučiti kompanije sa kojima su ranije sarađivali da bi organizovanje vašeg venčanog vatrometa učinilo lakim. Ako vam svetlucavi šou prekida dogovor, najbolje je da taj razgovor obavite pre nego što rezervišete- bilo vatromet ili mesto održavanja!

Obavestite svog fotografa

Jednom kada dobijete prednost iz svog mesta i pronađete kompaniju koja će to ostvariti, vreme je da podelite uzbudljive vesti! Bez sumnje ćete očajnički želeti da kažete svojim gostima, ali ne zaboravite da o tome razgovarate i sa svojim fotografom.

Svadbeni vatromet

Ne ostaju svi fotografi posle prvog plesa, pa proverite šta je uključeno u vaš paket. Ako želite da se vatromet snimi, zašto ne pregovarati o produženju njihove pokrivenosti do završetka prikaza?

Veliki svadbeni vatromet nudi savršenu priliku za snimanje neverovatnih grupnih fotografija na osvetljenoj pozadini. Takođe možete da snimite sanjive portrete parova dok gledate. Ako su svetlucavi sjaj na dnevnom redu, zgrabite svoje deveruše i mladoženja za očaravajuće slike zajedno. Neka vas okruže, crtaju slova za fotografije sa dugom ekspozicijom ili se jednostavno ponašajte prirodno za reportažne snimke.

Dodajte svadbeni vatromet u svoj redosled dana. Bilo da se radi o obrađenoj drvenoj paleti ili odštampanim karticama, vaši gosti će želeti da znaju šta mogu da očekuju. Već ste uključili termine za svoju ceremoniju, svadbeni doručak, rezanje torte i prvi ples, pa zašto ne biste dodali i vaš svadbeni vatromet na listu? Na taj način gosti neće doći rano samo da bi otkrili da su propustili magičan trenutak.

Svadbeni vatromet – Uživajte u predstavi!

Sada kada ste obavili naporan posao povezujući se sa svojim mestom, fotografom i vatrometom, vreme je da sednete i uživate! Čak i ako ste prethodno bili odvojeni i razgovarali sa drugim gostima, vaš svadbeni vatromet je vreme da se pregrupišete. Mazite se zajedno i uživajte u trenutku i osećaju koji donosi samo venčanje.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *