Naš asortiman uključuje veliki izbor party efekata i pirotehnike za različite tipove proslava.

To su: konfete, pena party uređaji, baloni od sapunice, sparkulari, uređaji za CO2, dimovi, plamenovi, vulkani, veštački plamen, Co2, pena, kiša, vetar, fulminati, sneg, Single shot, Spiner, Slap, Konfete, Rocket wire i ostali pirotehnički efekti.

Za najbolji provod je potrebno maksimalno uživanje kako u muzici, tako i u vizuelnom doživljaju. Pena party je društveni događaj na kojem učesnici plešu uz muziku na plesnom podijumu prekrivenom penom ili mehurićima, koji se ispuštaju iz mašine za penu. Ono sto će dodatno rasplamsati vašu sreću na žurkama jesu, naravno, konfete i vatromet.

Ono što je sve popularnije na žurkama jesu efekti koji se koriste na scenskim nastupima. Pirotehnički ili propan projektori plamena daju dodatnu dimenziju vašem vizuelnom i posebnom događaju. Možemo proizvesti stubove čistog sagorevanja, bezdimnog plamena, kao i velike vatrene lopte koje mogu da dostignu 6 do 9 metara u vazduhu. Ove plamene jedinice su idealne za upoznavanje tima, za početak velike trke ili za isticanje muzičkog nastupa i naravno fenomenalnih žurki.

Još jedan poseban efekat su mašine za maglu ili pirotehnički dim. Magla se obično koristi za zatvorene prostore gde se pirotehnički dim može stvoriti u većim količinama. Dostupna je skoro svaka boja dima. Dim se može koristiti za stvaranje dramatične pozadine, za stvaranje efekta tinjajuće vatre ili jednostavno kao jedinstven način za simulaciju gorenja fitilja koji pokreće vaš veliki vatromet. Magla i dim često postižu maksimalan uticaj kada se koriste u kombinaciji sa laserskim i svetlosnim displejima.

Potrebni su vam party efekti?