NAPOMENA: Proizvodi su fiksirani vertikalno na cev, šipku ili drugi sličan predmet čvrsto zaglaviti u zemlju. Upalite osigurač (fitilj) i udaljite se najmanje 8 m. Osigurajte slobodan prostor iznad proizvoda.  Ne paliti u blizini visokih zgrada, drveća ili drugih sličnih i zapaljivih materijala. Zabranjeno je držati proizvode u ruci, kao i koristiti ih u zatvorenim prostorijama. Zabranjena je upotreba osobama mlađim od 18 godina. Ako se proizvod ne zapali, sačekajte 15 minuta i neutrališite ga vodom. UVERITE SE DA NIJEDAN DEO VAŠEG TELA NE BUDE IZNAD PROIZVODA .
Nepravilna upotreba može dovesti do povreda i požara. SAMO ZA SPOLJNU UPOTREBU!

 

NAPOMENA: Petarda mora da se spusti na zemlju i zapali ,NE SME da se baci iz ruke!!! Ukoliko ne radi sačekati 5 minuta i politi je vodom. Starosna granica je 18 godina. Ne koristiti u zatvorenom prostoru. Nakon paljenja ne držati u ruci i ne gađati ljude ili životinje. Nesavesno korišćenje može dovesti do povreda.

NAPOMENA: Samo za spoljašnju upotrebu!
Osigurajte slobodan prostor iznad proizvoda. Ne paliti u blizini visokih zgrada, drveća ili drugih sličnih i zapaljivih materijala.
Fiksirajte raketu u stabilan položaj, raketu ne zabadati u zemlju već je ubaciti u flašu ili u cev . Upalite fitilj i udaljite se najmanje 8m. Zabranjeno je držati proizvode u ruci, kao i koristiti ih u zatvorenim prostorijama. Zabranjena je upotreba osobama mlađim od 18 godina.

NAPOMENA: Samo za spoljašnju upotrebu, na otvorenom prostoru. Ne paliti u blizini visokih zgrada, drveća ili drugih sličnih i zapaljivih materijala. Stavite proizvod na tvrdu i ravnu površinu i dobro ga pričvrstite. Stojeći sa strane, upalite glavni fitilj sa njegovog najudaljenijeg kraja i odmaknite se najmanje 15m. (Nikada nemojte stajati iznad proizvoda!). U slučaju da proizvod ne radi u potpunosti, sačekajte 15 minuta pre nego što mu priđete. UVERITE SE DA NIJEDAN DEO VAŠEG TELA NE BUDE IZNAD PROIZVODA. U slučaju da glavni fitilj ne opali, upalite drugi rezervni (ukoliko postoji fitilj u zavisnosti od modela vatrometne baterije) i stojeći sa strane zapalite fitilj od njegovog najudaljenijeg kraja i odmaknite se najmanje 15m. Gledaoci moraju biti na udaljenosti od najmanje 25m. Ako se proizvod ne zapali, sačekajte 15 minuta i neutrališite ga vodom.
Ne držite proizvod rukom. Nepravilna upotreba može izazvati povrede ili požar. Čuvati na suvom i provetrenom mestu u ravnom položaju. Ne okretati vatromet naopačke.
 
Zabranjeno za upotrebu osobama mlađim od 18 godina!