Efekti za prvi ples

Prvi ples ne mora da bude tako nezgodan, 😊 deo dana venčanja koji svi očekuju. I ne morate biti nervozni zbog toga! Može biti zabavno, epsko i lepo i deo dana kojem se zaista radujete!

Ako zaista želite da svoj prvi ples učinite nezaboravnim, pravi specijalni efekti mogu mnogo doprineti. Pitajte naše stručnjake za venčanja o ponudama efekata za prvi ples.

Ples na oblaku

Mašina za suvi led stvara maglu koja ostaje tako niska, a gas se grupiše kako bi stvorio gušći dim. Ovo čini mašinu za suvi led jedinstvenom, jer debljina magla čini da izgleda kao nešto iz Holivuda, kao da ste zapravo na oblaku, fizički i metaforički.

Scenske fontane – Vulkani

Unutrašnji vatromet (vulkan) zajedno sa mašinom za suvi led će napraviti pravu bajku od vašeg prvog plesa. Takođe može napraviti pravi scenski efekat prilikom ulaska u salu u kojoj se održava ceremonija.

Konfete

Najpopularniji efekat za stvaranje pravog iznenađenja su naše konfete za ručno samostalno ispaljivanje i električni topovi za ispaljivanje konfeta. Možete izabrati konfete različitih boja i oblika (zvezde, cvetovi…).

Balončići

Stvorite magiju prilikom prvog plesa i ulaska u restoran sa mašinom za balnočiće. Novi i sve popularniji trend u temama svadbenog plesa. Fenix pirotehnika može da natera mehuriće da padaju odozgo kako bi stvorili prelep, magični efekat tokom vašeg posebnog plesa. Ples sa mehurićima se može kombinovati sa suvim ledom ili koristiti samostalno.

Fenix pirotehnika vam može pomoći da napravite ples iz snova uz prelepu muziku, romantično osvetljenje i zapanjujuće specijalne efekte.

Fenix pirotehnika će vam pomoći da vaš prvi ples bude nezaboravan! Nudimo vam veliki izbor specijalnih efekata: nizak dim, balončići, konfete, vulkani i vatromet.

Potrebni su vam efekti za prvi ples?